Skip links

Sammen utvikler vi fremtiden med innovasjon og verdiskapning

OM AITC

AITC er et konsulenthus som har implementert og utviklet forretningsløsninger siden 2001. Selskapet startet først med å levere tjenester på CRM, med årene utvidet selskapet sin forretningsportefølje og er nå en ledende aktør innen forretningsløsninger.

AITC er lokalisert i Oslo og består av 27 digitale rådgivere, arkitekter og utførende konsulenter. Vårt datterselskap Dynamic Elements AS har fire ansatte i Oslo og 70 ansatte i Ahmedabad i India med ulike bakgrunn og kompetanse. Alle har over 15 års erfaring innenfor sitt fagfelt.

Vår oppgave er å veilede deg i din digitale transformasjon, slik at virksomheten din fortsatt kan være fremgangsrik i lang tid framover.

Rådgivning

Vi hjelper deg med din digitale strategi, prosjektledelse, endringsledelse og gevinstrealisering. Våre rådgivere er sertifisert og har mange års erfaring fra store prosjekter.

CRM

Vi har levert CRM løsninger i over 20 år og kan hjelpe deg med alt fra CRM strategi til utvikling. Vi leverer løsninger på Microsoft Dynamcis 365, Salesforce og Oracle.

Utvikling

For komplekse behov hvor standardapplikasjoner ikke strekker til, tilbyr vi utviklingstjenester. Vi kan bistå med utvikling av tjenesteplattform, integrasjon, webapplikasjoner og mobile apper.

VÅRE TJENESTER

VÅR VISJON

Sammen utvikler vi fremtiden med innovasjon og verdiskapning

Vi skal levere fremtidens løsninger basert på den fremste teknologien. Med høy faglig kompetanse, eierskap og involvering, skal vi utfordre dagens prosesser for å oppnå nyskapning og gevinstrealisering

Vår reise

2000
Etablert

AITC blir etablert i 2000 og går fra å være to til fem ansatte det første året.

2009
AITC er ledende Siebel-partner

Vi er nå en av de foretrukne og største Siebel-partnerne i Norge

2012
Micrsoft

I 2012 etablerte vi Microsoft-avdeling og to år senere er vi foretrukken Microsoft Marketing partner i EMEA. Vi er også på ClickDimensions topp 10 partnerliste i verden.

2016
Strategisk rådgivning og kundereisen

Kundereisen og strategisk rådgiving har aldri vært viktigere ved CRM-implementasjoner. Vi tar dette på alvor og bygger bredere kompetanse på området.

2019
Endringsledelse

Vi etablerer endringsledelse og brukeradopsjon som fagområde.

2020
20 år og styrket

20 års jubileum! Vi har blitt ledende på CRM som fagdisiplin med fokus på Microsoft.

Møt ledelsen

Stein Egil Holte

Stein Egil Holte

Managing Director

Mobil: 415 47 255
Epost: stein.holte@aitc.no

Toan Fjeldaas

Toan Fjeldaas

Head of Operations

Mobil: 957 36 497
Epost: toan.fjeldaas@aitc.no

Ida Madeleine Aasvistad

Ida Madeleine Aasvistad

Consultant Manager

Mobil: 482 99 181
Epost: ida.aasvistad@aitc.no