Skip links

Siste nytt

Microsoft University 2020

02.10.20

Microsoft University 2020

I august og september underviste vi i Dynamics 365 på Microsoft University i samarbeid med Glasspaper og Microsoft. Våre flinke instruktører Isabelle, Ole Thomas og Ida dro elevene gjennom 6 ukers intensiv kursing og 3 sertifiseringer. Takk for noen fine uker med stort engasjement og lærevilje fra flotte elever.
Velkommen Aurora

17.08.20

Velkommen Aurora

Vi vokser og er superglad for å hilse velkommen til Aurora. Aurora har en master i Business fra CBS og startet på Microsoft University denne måneden. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!
Microsoft Gold Cloud Platform

26.02.20

Microsoft Gold Cloud Platform

Å kunne levere gode løsninger krever kompetanse på flere områder. I lang tid har vi i AITC kombinert Azure teknologi med CRM i våre leveranser, dette har bidratt til bedre leveranser og skalerbare løsninger for våre kunder. Vi har nå fått anerkjennelse fra Microsoft og opparbeidet oss Gullstatus på Cloud Platform. #Platformthinking
PROSCI Sertifisert – Endringsledelse

06.12.19

PROSCI Sertifisert – Endringsledelse

Prosjekter med god endringsledelse øker gevinstrealiseringen betydelig.
Det er veldig viktig for oss at våre kunder lykkes i deres prosjekter. Derfor har vi denne uken bygd mer kompetanse med tre dagers kurs og sertifisering innen PROSCI Change Management.
Ta kontakt med oss om du vil vite mer om endringsledelse og sikre suksess i dine prosjekter.
Customer Success

28.10.19

Customer Success

Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å lykkes! Derfor deltok vi på en 2-dagers workshop hos Microsoft for å lære mer om hvordan man planlegger for og gjennomfører kundeworkshops som driver brukeradopsjon og verdi for kunden.
OBOS i produksjon med ny CRM løsning

24.09.19

OBOS i produksjon med ny CRM løsning

Det er med stor glede å kunne informere at vi sammen med OBOS har gått i produksjon med første versjon av ny CRM-løsning. Vi leverer et nytt medlems- og kundehåndteringsverktøy som gir oversikt og kundedialogen i CRM, og som vil støtte en viktig del av kundereisen. Dette er en milepæl, og vi takker alle involverte fra OBOS og våre konsulenter for all den innsatsen som er lagt ned for å få dette på plass. Vi gleder oss til fortsettelsen og videre samarbeid!
Velkommen på laget, Isabelle

01.09.19

Velkommen på laget, Isabelle

Velkommen på laget Isabelle Tomren! Isbabelle kommer fra KMPG og har lang erfaring med CRM og kundereisen. Hun vil jobbe som senior konsulent og er allerede godt i gang med oppdrag. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg!
Microsoft Certified Trainer (MCT)

25.09.2020

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vi gratulerer våre flinke konsulenter og kursholdere Isabelle og Ole Thomas som har blitt tilegnet MCT tittel fra Microsoft. MCT (Microsoft Certified Trainer) er et viktig kvalitetsstempel på at de har tung kompetanse innen fagområdene og levert kurs i høyeste kvalitet. Fantastisk jobbet! Vi heier på dere videre!
Ny måned og to nye lagspillere

05.06.20

Ny måned og to nye lagspillere

Denne uken ønsket vi velkommen til Knut og Ole. Knut har mange års erfaring med utvikling i Microsoft porteføljen og Dynamics implementasjoner. Ole har bred erfaring både fra Salesforce og Microsoft Dynamics implementasjoner, og vil være en viktig rådgiver i leveransene våre.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med dere!

Kompetansebygging hos Microsoft Danmark

17.02.20

Kompetansebygging hos Microsoft Danmark

Kompetansebygging er viktig for oss! Vi har sendt flere konsulenter på en «hands-on airlift» hos Microsoft i Danmark for å bygge mer kompetanse på ny teknologi fra Microsoft. Power Apps har hjulpet Microsoft til å bli anerkjent som en leder i Gartner Magic Quadrant i 2019 for Enterprise Low-Code Application Platforms! Power Platform gjør det enkelt å analysere dine data, lage skreddersydde applikasjoner og portaler, automatisere prosesser og lage virtuelle agenter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer eller trenger hjelp til din løsning.
Fullført AITCs Level-Up program

01.11.19

Fullført AITCs Level-Up program

Vi gratulerer Karoline, Yen og Mathias med å fullført AITCs Level Up program og bestått sertifisering. Etter bare en måned har de fullført kurs innen prosjektmetodikk, prosessutforming, problemtenking og plattformen Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement. I tillegg har de tatt sertifisering i MS D365 CE og prosjektmetodikken Scrum. For noen flinke lagspillere og kollegaer vi har. Vi heier på dere videre!
To nye lagspillere

01.10.19

To nye lagspillere

Vi vokser og styrker teamet med to nye lagspillere! Velkommen til Karoline fra Microsoft og nyutdannede Mathias. Vi gleder oss til å bli endra bedre kjent med dere!
Microsoft University 2019

13.09.19

Microsoft University 2019

Da er Microsoft University over for i år! For 4. året på rad underviser vår instruktør Ida Madeleine Aasvistad i Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement på årets CRM-track. Tusen takk til Microsoft og Glasspaper for samarbeidet.
Ny retning, ny giv og ny leder!

01.06.19

Ny retning, ny giv og ny leder!

AITC skyter fart! For å hjelpe selskapet med å holde stø kurs, er vi heldig og fått med oss Ida Madeleine Aasvistad med på laget. Ida er fremoverlent, ung og med mye kompetanse og erfaring fra konsulentlivet. Ida startet i AITC i juni som konsulentleder, og vil være en viktig nøkkelperson i tiden fremover!