Skip links

Siste nytt

AIMBOT signerer Communicate Norge AS

29.11.21

AIMBOT signerer Communicate Norge AS

Onsdag 24. november signerte Credo Partners en avtale med Communicate Norge AS som nå vil bli en del av selskapets nye investeringsplattform innen IT service, Aimbot. Med signeringen, tar Skill og Aimbot et betydelig steg i retning av å bli Norges ledende uavhengige Microsoft konsulenthus som nå består av selskapene Communicate, Skill, AITC, Pilaro og eSeven.
Unge talenter på plass

24.09.2021

Unge talenter på plass

Vi i Albatross satser videre og er veldig glade for to nye unge talenter hos oss.
Velkommen til Frida Hornseth og Aleksander Kjelstrup
De er allerede godt i gang med Microsoft University (MSU) som er et attraktivt traineeprogram fra Microsoft. Programmet består av 6 intensive uker hvor studentene blir fullsertifisert.
Vi gleder oss til fortsettelsen.
Mer kraft på Salg og Marked

04.01.21

Mer kraft på Salg og Marked

Vi har fått Benedikte Aamodt på laget som Head og Sales og Marketing. Benedikte har mange års erfaring fra salg og ledelse fra markedsføring og mediebransjen, og skal nå være med på en videre reise hos oss i AITC.

«Jeg er ydmyk og er veldig glad for at jeg har fått denne muligheten, dette blir veldig spennende og ikke minst skal vi bygge videre på et veldig godt arbeidet som allerede er hos AITC ut mot markedet. Jeg ser på AITC som et «20 år gammelt start up» med en enorm kompetanse».

Microsoft Certified Trainer (MCT)

25.09.2020

Microsoft Certified Trainer (MCT)

Vi gratulerer våre flinke konsulenter og kursholdere Isabelle og Ole Thomas som har blitt tilegnet MCT tittel fra Microsoft. MCT (Microsoft Certified Trainer) er et viktig kvalitetsstempel på at de har tung kompetanse innen fagområdene og levert kurs i høyeste kvalitet. Fantastisk jobbet! Vi heier på dere videre!
Velkommen Aurora

17.08.20

Velkommen Aurora

Vi vokser og er superglad for å hilse velkommen til Aurora. Aurora har en master i Business fra CBS og startet på Microsoft University denne måneden. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!
Microsoft Gold Cloud Platform

26.02.20

Microsoft Gold Cloud Platform

Å kunne levere gode løsninger krever kompetanse på flere områder. I lang tid har vi i AITC kombinert Azure teknologi med CRM i våre leveranser, dette har bidratt til bedre leveranser og skalerbare løsninger for våre kunder. Vi har nå fått anerkjennelse fra Microsoft og opparbeidet oss Gullstatus på Cloud Platform. #Platformthinking
Fullført AITCs Level-Up program

01.11.19

Fullført AITCs Level-Up program

Vi gratulerer Karoline, Yen og Mathias med å fullført AITCs Level Up program og bestått sertifisering. Etter bare en måned har de fullført kurs innen prosjektmetodikk, prosessutforming, problemtenking og plattformen Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement. I tillegg har de tatt sertifisering i MS D365 CE og prosjektmetodikken Scrum. For noen flinke lagspillere og kollegaer vi har. Vi heier på dere videre!
To nye lagspillere

01.10.19

To nye lagspillere

Vi vokser og styrker teamet med to nye lagspillere! Velkommen til Karoline fra Microsoft og nyutdannede Mathias. Vi gleder oss til å bli endra bedre kjent med dere!
Microsoft University 2019

13.09.19

Microsoft University 2019

Da er Microsoft University over for i år! For 4. året på rad underviser vår instruktør Ida Madeleine Aasvistad i Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement på årets CRM-track. Tusen takk til Microsoft og Glasspaper for samarbeidet.
Ny retning, ny giv og ny leder!

01.06.19

Ny retning, ny giv og ny leder!

AITC skyter fart! For å hjelpe selskapet med å holde stø kurs, er vi heldig og fått med oss Ida Madeleine Aasvistad med på laget. Ida er fremoverlent, ung og med mye kompetanse og erfaring fra konsulentlivet. Ida startet i AITC i juni som konsulentleder, og vil være en viktig nøkkelperson i tiden fremover!
AITC går sammen med Skill og Aimbot

12.10.2021

AITC går sammen med Skill og Aimbot

Albatross IT Consultants AS (AITC) og Skill AS går inn i Aimbot – blir Norges ledende konsulenthus.
Velkommen til Jaswinder Singh

12.10.2021

Velkommen til Jaswinder Singh

Vi i Albatross ønsker Jaswinder Singh velkommen til oss.
Jaswinder er utdannet sivilingeniør med eksamen i telekom. Han har en lidenskap for komplekse oppgaver innen informasjonsteknologi og har de siste årene jobbet med IT Operations, på flere fagområder.
Vi styrker teamet

01.06.2021

Vi styrker teamet

Velkommen til Sebastian!
Sebastian har flere års erfaring med Field Service og Dynamics 365. Han blir en viktig lagspiller for oss videre med spennende satsninger.
Vi gleder oss over at du endelig er ombord, og gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg.
Vi deltar på hackaton for Barnekreftforening

20.01.21

Vi deltar på hackaton for Barnekreftforening

4-7 februar deltar vi på Hackatonet Arctic Cloud Developer Challenge. Det er et 3-dagers hackathon med fokus på Microsoft-teknologi som samtidig samler inn penger til Barnekreftforeningen. Bedre blir det ikke.

Vi oppfordrer dere til å bli med også!

Ny måned og to nye lagspillere

05.06.20

Ny måned og to nye lagspillere

Denne uken ønsket vi velkommen til Knut og Ole. Knut har mange års erfaring med utvikling i Microsoft porteføljen og Dynamics implementasjoner. Ole har bred erfaring både fra Salesforce og Microsoft Dynamics implementasjoner, og vil være en viktig rådgiver i leveransene våre.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med dere!

Kompetansebygging hos Microsoft Danmark

17.02.20

Kompetansebygging hos Microsoft Danmark

Kompetansebygging er viktig for oss! Vi har sendt flere konsulenter på en «hands-on airlift» hos Microsoft i Danmark for å bygge mer kompetanse på ny teknologi fra Microsoft. Power Apps har hjulpet Microsoft til å bli anerkjent som en leder i Gartner Magic Quadrant i 2019 for Enterprise Low-Code Application Platforms! Power Platform gjør det enkelt å analysere dine data, lage skreddersydde applikasjoner og portaler, automatisere prosesser og lage virtuelle agenter. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer eller trenger hjelp til din løsning.
PROSCI Sertifisert – Endringsledelse

06.12.19

PROSCI Sertifisert – Endringsledelse

Prosjekter med god endringsledelse øker gevinstrealiseringen betydelig.
Det er veldig viktig for oss at våre kunder lykkes i deres prosjekter. Derfor har vi denne uken bygd mer kompetanse med tre dagers kurs og sertifisering innen PROSCI Change Management.
Ta kontakt med oss om du vil vite mer om endringsledelse og sikre suksess i dine prosjekter.
Customer Success

28.10.19

Customer Success

Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å lykkes! Derfor deltok vi på en 2-dagers workshop hos Microsoft for å lære mer om hvordan man planlegger for og gjennomfører kundeworkshops som driver brukeradopsjon og verdi for kunden.
OBOS i produksjon med ny CRM løsning

24.09.19

OBOS i produksjon med ny CRM løsning

Det er med stor glede å kunne informere at vi sammen med OBOS har gått i produksjon med første versjon av ny CRM-løsning. Vi leverer et nytt medlems- og kundehåndteringsverktøy som gir oversikt og kundedialogen i CRM, og som vil støtte en viktig del av kundereisen. Dette er en milepæl, og vi takker alle involverte fra OBOS og våre konsulenter for all den innsatsen som er lagt ned for å få dette på plass. Vi gleder oss til fortsettelsen og videre samarbeid!
Velkommen på laget, Isabelle

01.09.19

Velkommen på laget, Isabelle

Velkommen på laget Isabelle Tomren! Isbabelle kommer fra KMPG og har lang erfaring med CRM og kundereisen. Hun vil jobbe som senior konsulent og er allerede godt i gang med oppdrag. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg!