Skip links

Møt Mathias

Mathias begynte  hos oss høsten 2019 og kom rett fra skolebenken med bakgrunn fra finans. Les mer om Mathias sin første tid hos oss.

Mathias Rustadbakken

Mathias Rustadbakken

Consultant

Kan du kort fortelle om din bakgrunn og grunnen til at du søkte jobb hos AITC?
Jeg kommer nyutdannet fra skolen med en bachelor i Finans og en bakgrunn fra nettsalg og import. Årsaken til at jeg søkte hos AITC var et ønske om å være med og utvikle fremtidens IT systemer, samt å kombinere finans kunnskapene mine. Ettersom AITC operer med store Enterprise kunder og tilbyr spennende karriere muligheter var dette et naturlig valg for meg.

Hvordan har de første tiden hos AITC vært?
De første ukene har bydd på nye utfordringer og en bratt læringskurve. De ansatte i AITC har tatt meg godt imot, og vært med på å fylle hverdagen med faglig innhold.

Hvordan er det å være nyansatt i AITC og hvilket utbytte har du hatt av Level-Up programmet?
Det er en spennende tid å være nyansatt i AITC ettersom selskapet er i vekst og mulighetene er store. Det er et sterkt faglig miljø blant de ansatte som utfordrer meg, men samtidig bidrar til å øke min kompetanse. Level-Up programmet har forberedt meg på veien videre i AITC. Det har vært et strukturert program som har gitt meg tyngden jeg trenger til å jobbe på fremtidige prosjekter.

Hva er neste steg for deg etter at du har avsluttet Level-up programmet?
Veien videre blir å starte på prosjekter med mentor som veileder. Samtidig vil opplæringen og sertifisering foregå kontinuerlig ved siden av prosjektarbeidet. Som ansatt i AITC får du raskt mye ansvar, som reflekterer nytteverdien fra Level-Up programmet.

Har du noen tips til de som ønsker å søke jobb hos AITC?
Ønsker du en jobb hos AITC må du vise at du er fremoverlent og har ambisjoner om å lykkes i arbeidslivet.

Hvorfor bør man søke jobb hos AITC?
Om du kunne tenke deg og jobbe for et selskap i sterk vekst med spennende fremtidsutsikter bør du definitivt søke deg til AITC. Her får du tilrettelagt opplæring med mulighet til å forme din egen karriere, med hjelp av dyktige kollegaer.