Skip links

Møt Karoline

Karoline begynte hos oss høsten 2019 og kommer fra en prosjektlederrolle i Microsoft Norge. Hun har en master i organisasjonspsykologi- og ledelse fra BI.

Karoline B. Moan Scheistrøen

Karoline B. Moan Scheistrøen

Consultant

Kan du kort fortelle om din bakgrunn og årsaken til at du søkte jobb hos AITC?
Jeg har en master i organisasjonspsykologi- og ledelse fra BI og kommer fra en prosjektlederrolle i Microsoft hvor jeg blant annet har jobbet med kompetansebygging hos våre partnere. Gjennom jobben min hos Microsoft fikk jeg kjennskap AITC som er en av Microsoft sine Dynamics-partnere. AITC var kjent for å være et kompetansetungt konsulenthus. Å få muligheten til å jobbe i en bedrift som satser så mye på utvikling og kompetanse var en av grunnene til at jeg søkte jobb hos AITC. I tillegg visste jeg at de hadde noen av Norges største og mest spennende kunder. At det er mange hyggelige kollegaer, er jo selvfølgelig et stort pluss.

Beskriv de første ukene hos AITC /hvordan har de første tiden hos AITC vært?
Det har vært noen intense første uker. Jeg har vært gjennom opplæring på Dynamics 365, kursing og sertifisering. I tillegg har vi vært gjennom prosess og problemløsning og det å være en god konsulent og strategisk rådgiver for våre kunder. Jeg har fått være ‘flue-på-veggen’ i workshop med kunde og deltatt på 2-dagers bootcamp hos Microsoft i ‘Customer Success’. Jeg har også tatt kurs og sertifisering i Scrum master. Jeg kan trygt si det har vært noen begivenhetsrike og travle uker.

Hvordan er det å være nyansatt i AITC?
Jeg har blitt tatt godt imot av alle de ansatte og har fått god oppfølging hele veien. Mine ledere har satt av tid og sørget for at jeg har fått den opplæringen jeg hadde behov for. Jeg har i tillegg fått en fadder og har allerede satt opp en kompetanse- og karriereplan.

Hvilket utbytte har du hatt av Level-Up programmet?
Det har vært en bratt læringskurve. Det at opplegget har vært skreddersydd både min bakgrunn og min vei videre mener jeg har gitt meg en ekstra fordel når jeg senere skal ut i prosjekt.

 Hvor går veien videre etter Level-UP programmet er avsluttet?
I november skal jeg ut i prosjekt, og det gleder meg masse til. Jeg har fått en spennende rolle i et av de større CRM-prosjektene i Norge. 

Har du noen tips til de som ønsker å søke jobb hos AITC?
Vær deg selv og få frem hva du kan bidra med. Er du kundeorientert og har stå-på-vilje kommer du langt. Jeg opplever at mine ledere setter stor pris på at man tar initiativ, om det er i forhold til å utvikle noen ferdigheter eller bidra på andre måter så er det positivt. I tillegg så tenker jeg at man må brenne for gode løsninger og teknologi, det er jo det vi jobber med.

Hvorfor bør man søke jobb hos AITC?
Hvis du liker en utfordring og ønsker å utvikle deg blant faglig sterke kollegaer vil jeg absolutt anbefale deg å søke AITC. Her får du jobbe i store og spennende prosjekter.  Jeg opplever at jeg har stor påvirkningskraft og autonomi over min egen hverdag og veien videre. I første intervjuet jeg hadde med AITC så fortalte de at de setter sine ansatte opp for å lykkes, og gjennom mine første uker har jeg virkelig fått oppleve det.