Skip links

Bli en del av familien

Vi vil hjelpe deg med å lykkes!

Ledige stillinger

Vi trenger flere lagspillere

AITC trenger flere dyktige kollegaer og ser etter deg som har en brennende interesse for IT og business og som alltid har kunden i fokus. Hos AITC vil du bli del av et faglig sterkt team og få muligheten til å jobbe i spennende og store prosjekter.

  • Vi hjelper våre kunder med å lykkes. Fra første dag har kundene vært vår prioritet. Vi ønsker langsiktige relasjoner med våre kunder og derfor er moral og integritet svært viktig for oss. Vi jobber med noen av Norges største organisasjoner og bedrifter og sammen bygger vi de beste løsningene for våre kunder.
  • Vi hjelper deg med å lykkes. Vi tar kompetanse på alvor og sørger for at alle våre ansatte har den rette kompetansen og de rette forutsetningene for å lykkes. Sammen setter vi opp en skreddersydd kompetanse– og karriereplan slik at du når dine mål og leverer kvalitet i alle ledd.
  • Vi sørger for mangfold og et trivelig arbeidsmiljø. Vi er lagspillere som bygger hverandre opp. Det er viktig for oss å ha et inkluderende, mangfoldig og kreativt teammiljø. Vi har både eksperter med 20-års erfaring og nyutdannede kreative hoder på laget og sammen gjør vi hverandre gode.

Søk nå

FAMILIE

I AITC-familien er vi lagspillere som bygger hverandre opp. Det er viktig for oss å ha et inkluderende, mangfoldig og kreativt teammiljø. Vi er en familie som tar vare på hverandre, står sammen i utfordringer og hjelper hverandre med å lykkes.

KUNDEFOKUS

Fornøyde kunder er det viktigste for oss. Når kunden velger AITC skal de vite at de har gjort et rett valg og at de har fått faglige sterke, engasjerte og profesjonelle lagspillere som vil sørge for at de lykkes. Våre konsulenter er kreative, fleksible og løsningsorienterte.

KOMPETANSE

AITC tar kompetanse på alvor og investerer i sine ansatte. Vi er stolte av vår kompetanse og alle våre dyktige medarbeidere. Gjennom kunnskapsdeling, opplæring, kursing og sertifisering gir vi våre ansatte tid, ressurser og mulighet til å hele tiden bli enda bedre og til å få en faglig utvikling.

MANGFOLD

I AITC vil du møte et mangfoldig team. Vi har ansatte med ulik erfaring og bakgrunn. Våre ansatte har stor respekt for hverandre og vi jobber hver dag for å skape det beste arbeidsmiljøet for alle våre ansatte. Vårt mangfold skaper kreativitet og et spennende og dynamisk miljø.

AITC Level-up

Nyansatt i AITC

Level-up er AITC sitt program for onboarding av nye ansatte. Programmet vil være skreddersydd de nyansattes bakgrunn, kompetanse og rolle. I hovedtrekk vil programmet bestå av:

  • Introduksjon til AITC
  • Fagkompetanse
  • Konsulentkompetanse
  • Kurs og sertifiseringer
  • Personlig karriere- og kompetanseplan

Lurer du på hvordan det er å være nyansatt i AITC? Les om Mathias og Karoline sin første tid hos oss.

Møt Mathias
Møt Karoline

Ledige stillinger Dynamics 365.NetArkitekturRådgivning

Rolle: Senior Konsulent – Microsoft Dynamics 365
Utdannelse: Bachelor eller Master (kan kompenseres med erfaring)
Lokasjon: Oslo
Erfaring: 2-5 års erfaring med Micrsoft Dynamics 365 eller andre CRM-systemer. Gjerne erfaring som konsulent eller prosjektarbeid med implementering av CRM systemer. Mye erfaring fra workshops og kartlegge kundes arbeidsprosess og behov.
Ferdigheter: CRM systemer, Dynamics 365, forretningsprosesser, kartlegging av behov, erfaring innen workshop, prosjektmetodikk.

Rolle: Senior Konsulent – Microsoft Dynamics 365
Utdannelse: Bachelor eller Master (kan kompenseres med erfaring)
Lokasjon: Oslo
Erfaring: 2-5 års erfaring med Micrsoft Dynamics 365 eller andre CRM-systemer. Gjerne erfaring som med utvikling og arkitekttur på plattformen. Erfaring innen integrasjoner, plugins og løsningsarkitektur.
Ferdigheter: CRM systemer, Dynamics 365, .Net, JavaScript, DevOps, Azure, integrasjoner.

Rolle: Løsningsarkitekt – Microsoft Dynamics 365
Utdannelse: Bachelor eller Master (kan kompenseres med erfaring)
Lokasjon: Oslo
Erfaring: 5+ år erfaring med Micrsoft Dynamics 365 eller andre CRM-systemer. Erfaring som teknisk eller funksjonell arkitektur innen Dynamics 365 CE (CRM). God kjennskap til Power Plattform og mulighetsbildet på plattformen.
Ferdigheter: Dynamics 365 CE, Power Plattform, Arkitektur, forretningsprosesser og behov, Integrasjoner.

Rolle: Rådgiver – Customer Success / CRM / Endringsledelse
Utdannelse: Bachelor eller Master (kan kompenseres med erfaring)
Lokasjon: Oslo
Erfaring: Erfaring innen endringsledelse, gevinstrealisering eller kartlegging av CRM prosesser og strategi.

Beskrivelse: Vil trenger flere rådgivere som kan hjelpe våre kunder å lykkes med CRM implementasjon. Vi søker kandidater som har stor forståelse for endringsprosessen ved implementasjon av nytt IT-system og gevinstrealisering i prosjekter. Kandidaten har gjerne erfaring med kartlegging av CRM prosesser og CRM Strategi.

Rolle: Senior Konsulent / Arkitekt Azure
Utdannelse: Bachelor eller Master (kan kompenseres med erfaring)
Lokasjon: Oslo
Erfaring: 5+ år erfaring med Microsoft Azure. Har stor kunnskap til alle modulene og mulighetsrommet med plattformen.
Ferdigheter: MS Azure, Arkitektur, Utvikling,  Integrasjoner.

Lurer du på noe?

Ta en prat med Ida

Mobil: +47 482 99 181
Epost: ida.aasvistad@aitc.no

Søk nå