Vi leverer

Vi tilbyr rådgivning og teknisk kompetanse til å håndtere alle dine kundekontaktpunkter.

For Oracle CRM eller Microsoft Dynamics CRM skreddersyr vi din løsning slik at den dekker dine behov, og hjelper deg å bevare dens fleksibilitet slik at din bedrift raskt er i stand til å reagere på endringer i markedet.

 

Vi har konsulenter og prosjektledere som kan bistå i alle prosjektfaser fra forprosjekt til implementering. Vår styrke er å kombinere bransjekunnskap, gjennomføringsevne og høy teknisk kompetanse.

For web og mobil er vi erfarne i design og brukeropplevelser og har dyktige tekniske ressurser med lang erfaring som leverer teknisk høy kvalitet.

Våre satsningsområder er:

Prosjektledelse

Design og utvikling for mobile apper og eksterne web-sider

Systemkonsultenttjenester

Drift av løsninger

Ressurs til større implementasjonsprosjekter


Vi tilstreber å kunne tilby spesialkonsulenter, med høy kunnskap og flerfoldig bakgrunn, med god forståelse av gjennomføringsmetodikk og gode samarbeidsevner.

 

Alle våre CRM-konsulenter har gjennomgått en omfattende opplæring i SIEBEL eBusiness Application samt Microsoft Dynamics CRM kurs, som igjen vil være en viktig ramme for vellykkede prosjekter og fornøyde kunder. Vi kan bistå med assistanse i alle faser av et prosjekt for implementering av CRM.

 

Interessert i å jobbe med oss?