Karriere

Vil du være en del av et dynamisk, profesjonelt team, som arbeider med bransjens ledende selskaper? AITC er ditt sted.

Albatross IT Consultants er et kompetansehus innenfor CRM med satsing på Siebel (Oracle CRM), Oracle On Demand, Business Intelligence og Microsoft Dynamics CRM. De er lokalisert på Lysaker og med sine i dag 16 konsulenter med lang erfaring innen CRM representerer de et ledende CRM miljø i Norge.

På grunn av økende oppdragsmengde, søker vi flere konsulenter.

Vi er interessert i å komme i kontakt med deg som vil trives med å jobbe med CRM systemer, innen ett eller flere av følgende områder:

  • Prosjektledelse, forretningsutvikling CRM og CRM strategi
  • Design og infrastruktur
  • Konfigurasjon, implementering og integrasjoner
  • Test og testledelse
  • Opplæring/kurs

Søkere bør ha jobbet med CRM-løsninger, programvareutvikling eller tilsvarende i 2-4 år eller mer, og gjerne ha konsulenterfaring.

 

Som konsulent i Albatross får du jobbe i et ungt og dynamisk CRM-miljø. Du vil oppleve kontinuerlig faglig- og personlig utvikling gjennom deltagelse 
på interne og eksterne kurs, faglige og sosiale samlinger samt aktiv 
læring på prosjektene i samarbeid med erfarne kollegaer.

Dmitrijs Cudihins
Senior Konsulent

“I et fleksibelt miljø med personell av høy kaliber, og en kultur med respekt og investering i hverandre får man utfordrende og givende muligheter under en sterk ledelse.”

Fredrik Johansson
Senior Konsulent

“Som CRM-konsulent i AITC har jeg en fleksibel arbeidshverdag, med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. Sammen med flinke og motiverte kollegaer får jeg mulighet til å forme og videreutvikle meg som konsulent.”

Søke på en jobb

Eller søke ved å sende oss en e-post til:
jobs@aitc.no